Op deze pagina tref je een aantal Foodtrucks die op onze Tjoeke Tjoeke Food Food festivals staan. Je leest waarom ze doen wat ze doen, waarom, met wie en of ze startend zijn of al een poosje in bedrijf zijn. Daarnaast zie je gelijk wat ze nog meer doen. Een heel aantal foodtrucks kun je namelijk ook voor je bruiloft, je familiereünie of je bedrijfsfeest inhuren. Tot slot staan hun contactgegevens en social media accouts erbij, zodat je op de hoogte kunt blijven wat ze doen en op welke festivals ze staan!

Rollend Genieten:

Hallo,Ik ben Maijckel (zeg maar mike ๐Ÿ˜‰) ben 36 jaar en mijn grote passie is Amerikaans eten. Ik geef al 3 jaar de smaak papillen van mensen het idee dat ze even in een amerikaans Smoked grill house zitten. Wat begon als een hobby in de tuin is uitgegroeid tot een compleet bedrijf met inmiddels en goeie naam in de Amerikaanse car en rock and roll wereld ๐Ÿ˜Ž.

Een hamburger bakken kan bijna iedereen wel, maar een burger laten smaken naar echt rookhout.... Een klein beetje mijn geheim om een runder burger zo te krijgen dat de smaak goed is, niet droog is en naar MEER smaakt ๐Ÿ˜œ. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met het verbouwen van een paardentrailer en omgebouwd tot mobiele keuken. In de 3 jaar inmiddels al 2 keer verbouwd om het zo makkelijk mogelijk te maken om snel te kunnen werken en goed en snel uit te kunnen serveren.

Ik heb veel materialen gebruikt uit de paardentrailer die aanwezig waren toen in hem kocht. Zoals de steunen om het paard vast te zetten, de voerbak omgebouwd tot wasbak. En heb van de oploopplank een bar gemaakt waar klanten gezellig aan kunnen zitten, genieten van het eten en een kijkje in de keuken kunnen werpen. Ik hou erg van details in en om de foodtruck met als thema Amerika. Naast de bar staat mijn domein ๐Ÿ˜Ž de smoker, veel klanten denken dat een bbq en smoker hetzelfde is maar dit is absoluut niet zo. En ik leg dit graag uit en geef veel tips weg natuurlijk niet alles ๐Ÿ˜Š.

In onze paardentrailer met Amerikaanse looks maken wij heerlijke producten die wij vers roken in onze rookoven naast onze paardentrailer.  

smoked pork belly, pulled pork&chicken, hotdog's, Texas cheese & jalapeño worst, smoked American burgers, vega burger, smoked potato
and meat bowl (is er ook vega) 

wij zijn te vinden op verschillende car meetings, american days, rockenbilly festivals, foodtruck festival. 

En Rollend genieten is ook in te huren voor bruiloften, partijtje en andere catering. 

www.rollendgenieten.nl 

https://www.facebook.com/Rollendgenieten 

Tel: 0648542875 

Info@rollendgenieten.nl  

https://www.instagram.com/rollendgenieten 

De Streetbarista:

Wij schenken alle denkbare koffie variaties vanuit onze oldtimer Citroen HY aangevuld met verse losse thee varianten

Lees hier hoe het begon en waar de koffiebeleving vandaan komt: https://indebuurt.nl/ede/bedrijvigheid/ondernemer-uitgelicht/de-familie-tanis-kocht-een-oude-citroen-hy-en-bouwde-m-om-tot-koffiebus-streetbarista~60639/

Meer info staat op: https://www.streetbarista.nl

Voor boekingen op particulieren feesten, bedrijfsfeesten en recepties hebben wij natuurlijk ook oplossingen op maat, neem daarvoor contact met ons op via onze social media of contact formulier.

https://streetbarista.nl/contact/

IJsboerderij De Morgen:

Wij zijn IJsboerderij de Morgen uit Montfoort! En wij maken sinds 2017 op onze melkveehouderij heerlijk ambachtelijke boerenschepijs.
Hiervoor gebruiken we uiteraard de verse volle melk van onze koeien. Op onze boerderij verzorgen John en Jan 140 melkkoeien en 80 stuks jongvee. Ook het bijbehorende landwerk doen ze zelf. Cynthia is op het bedrijf de ijsboerin. Zij behaalde in 2016 haar diploma als ijsbereider en na kleine aanpassingen kon de bijkeuken als ijskeuken in gebruik genomen worden.

Doordat we de volle verse melk van onze koeien gebruiken, is ons ijs heerlijk romig en vol van smaak! We liggen inmiddels in diverse supermarkten, plattelandswinkels en restaurants in de regio.
En... We laten dit smaakvolle boerenschepijs ook heel graag aan jullie proeven in diverse smaken (ook lactosevrij!) op evenementen, (bedrijfs)feestjes, open dagen en BBQ’s. Dat doen we door middel van onze diverse ijskarren. Van een ijsbox, fietskar en piaggio voor dichtbij, tot foodtrailer voor wat verder weg!

Kijk op voor meer informatie op www.ijsboerderijdemorgen.nl of @ijsboerderijdemorgen op instagram of facebook.com/ijsboerderijmorgen.
Uiteraard mag er ook gebeld worden naar Cynthia Lekkerkerker op 06-30976166 voor vragen en opmerkingen. Tot snel!

Burgerbarn:


Wij serveren de lekkerste Australian Black Angus Burgers. Onze passie is publiek laten genieten van de beste Burgers, en in de toekomst heerlijke, echte Hotdogs. Mobiel zijn we nu 2 jaar bezig, en met succes. In de top 10 van Foodtruckbooking.nl staan wij trots op plaats 5. Voor onze burgers zijn we vaak in de USA geweest om uiteindelijk een top hamburger te presenteren. Overigens doen wij dit al 4 jaar in Amsterdam op een vaste locatie.
Ook hier in het Parool de top 10 van Amsterdam gehaald .


wij zijn te bereiken voor arrangementen, festivals, bedrijfsevenementen, bruiloften enz.

Tel: 0618396511

E-mail: info@burgerbarn.eu

FB: https://m.facebook.com/hamburgertruck/?ref=bookmarks 

Website: https://burgerbarn.eu/ 

Meat at the Bar:

Meat at the Bar is afkomstig uit Broek in Waterland, onder de rook van Amsterdam. De foodtrucks zijn geheel custom-made, origineel en authentiek.

Met een robuuste slagersuitstraling en geheel eigen wijze serveren wij op talloze evenementen in zowel binnen- als buitenland heerlijke vleesspecialiteiten. Meat at the Bar is bedacht door Milko Schuller.

Hij is een ervaren slager met een enorme grote passie voor de BBQ. Je zou kunnen zeggen dat Milko het traditionele slagersambacht in een nieuw jasje heeft gestoken. Op de keramische grills worden de lekkerste en meest malse vleesproducten A la minute : live cooking voor u bereid.

Hij werkt met vlees van de zuid Duitse Simenthalerrunderen, die met zorg zijn uitgekozen.

Vrije-uitlooprunderen met een heerlijk leven. De runderen renden, hadden genoeg bewegingsruimte en genoten van hun leven. Dit proef je echt terug. Heerlijk vlees dat je niet in ons eigen land kunt vinden. Daarnaast werken wij ook altijd met broodproducten van ambachtelijke bakkerijen.

 Na een lange hevige strijd om de alombekende 24 kitchen award voor beste foodtruck van Nederland na een strenge selectie zijn wij finalist 2018 geworden. 
Super trots en dankbaar zijn wij voor alle stemmers die ons verkozen hebben.

Scraffy's Road:

Wij zijn Arno en Astrid uit Megen. Arno heeft in het verleden mobiele frituurwagens en een cafetaria gehad en met zijn vijfentwintig jaar ervaring in de horeca was het zijn droom om met een totaal ander concept op de markt te komen. Na anderhalf jaar zoeken en denken ontstond Scraffy’s Road Diner (American Streetfood style).

Scraffy’s Road diner is gestart in augustus 2018 en sindsdien proberen we een beetje naamsbekendheid te krijgen. Onze specialiteit is Amerikaans streetfood en we zijn de enige in Nederland die de enige echte corndog verkoopt. Verder hebben we Amerikaanse hamburgers, Hotdogs, zoete friet en nacho’s in de verkoop.  We  hebben een Amerikaanse leverancier waar we de originele Amerikaanse kwaliteitsproducten afnemen.

We hebben gekozen voor een trailer met een retro look en met speelse accenten. Alles met een knipoog om het leuk te houden. De hoofdkleur is rood omdat dit opvalt.

Vorig jaar hebben we een aantal foodtruckfestivals bezocht, mensen waren enthousiast over het eten en we hebben de nodige complimenten mogen ontvangen over de producten.  We hopen dit verder uit te kunnen breiden met het bezoeken van privé feestjes, bedrijfsfeesten en dergelijke.

 

Bij privé feestjes en andere partijen is de klant koning en word het aanbod aangepast aan wat de klant graag wil. Alles is in overleg mogelijk.

We hebben ook een webwinkel die de komende tijd word uitgebreid met andere lekkere producten, zoals de hamburgers en de hotdogs.  Op dit moment verkopen we daar de corndogs omdat er vraag naar is.

 

Je kunt ons vinden op: www.scraffysroaddiner.nl  https://www.facebook.com/scraffysroaddiner

Telefoonnumer: 06-20230178  Email: scraffysroaddiner@gmail.com of info@scraafysroaddiner.nl

https://www.instagram.com/scraffysroaddiner

La Deutscha Vita:

Sinds 2019 toert ‘La Deutscha Vita’ door het land door met onze supergezeliige in oud-houtlook uitgevoerde foodtruck. En, ondanks ons korte bestaan, al behoorlijk succesvol! We mogen nu al op meerdere grote foodtruck festivals staan en hebben daarnaast ook succes bij bedrijfsborrels, oktoberfesten, diverse braderieën, privé (tuin)feesten en kerstmarkten.
Best logisch, want we bieden, naast top kwaliteit, vooral veel gezelligheid en sfeer.

  • We bereiden de heerlijkste ‘Deutsche Specialitäten’, en dat houdt niet op bij onze (overigens heerlijke) Curryworsten met zelfgemaakte currysaus volgens geheim recept
  • onze warme beenham komt uit eigen rokerij
  • onze knapperige Bockworstjes gaan er in bij jong en oud
  • iets minder bekend, maar ook overheerlijk, is onze Kartoffel Puffer (een soort aardappelkoekje) met diverse lekkere toppings.
  • onze aardappelspiraal in de smaken paprika, knoflook-ui, oriëntaal of naturel zijn altijd een instant-succes bij  elke gelegenheid.
  • Het oppervlak van de foodtruck (incl. dissel) is maar 3 x 2 meter, dus we passen overal tussen ๐Ÿ˜‰.

Meer weten over ‘La Deutscha Vita?’ Zie onderstaande gegevens, ook voor onze unieke ‘BBQ experience’

We hopen snel ook op jullie feest of evenement te mogen staan.

La Deutscha Vita

06  25 136 548

contact@ladeutschavita.nl

www.ladeutschavita.nl

La Deutscha Vita

De Zoete Zondaar: Baksels & Brouwsels uit B & NL

Nee, ik kom niet uit een bakkersgeslacht en ik heb ook geen koksopleiding gedaan. Maar ik kom wel uit een Bourgondische eetcultuur: ik ben Belgische. Een Belg die het grootste deel van haar leven in Nederland woont. Een ondernemer die in de theatersector begon, verder ging met een honden uitlaat service en nu haar passie voor eten en theater vorm geeft middels een foodtrailer met of zonder entertainment.
Als zoetekauw heb ik gekozen voor diverse zoete specialiteiten uit de landen die ik o zo goed ken: België en Nederland!
En dan met name de BRUSSELSE WAFELS en sinds kort ook VLINDERWAFELS!

Als theater- en zangvrouw voeg ik daar - indien gewenst - een zang act aan toe!
De Zoete Zondaar is te vinden op food-, theater-, pop-, en andere festivals en evenementen, maar kan ook ingehuurd worden door u op bruiloften, partijen, bedrijfsfeesten etc..

We bakken verse Brusselse Wafels en dat is beduidend anders dan de Luikse. Brusselse zijn luchtig en krakend en worden zoet door de toppings. Waarschijnlijk is De Zoete Zondaar ook de enige in NL & B die VLINDERWAFELS maakt: een vlinder op een stokje met roze en blauwe chocola en vleugeltjes van blauwe en duizend kleurenspikkeltjes. Een betoverende traktatie voor kinderen.
De Zoete Zondaar heeft een gloednieuwe kleine zwarte foodtrailer die overal kan staan en volledig is ingericht met professionele gietijzeren wafelbak ijzers.
Komt u ook zondigen?

met zoete groeten,
Andrea Rogiers.
www.DeZoeteZondaar.nl
https://facebook.com/DeZoeteZondaar
www.instagram.com/DeZoeteZondaar

Eetfestijn

Hallo, mijn naam is Stijn Bilstra (26) uit Gorinchem. April 2019 ben ik begonnen met mijn foodtruck EetfeStijn.
Met mijn horeca passie en keuken-achtergrond van ruim 11 jaar wil ik graag mensen laten genieten van allerlei lekkere, vers en zelf bereidde
producten. Het eerste jaar ben ik begonnen met:
-       Ambachtelijke friet, gekruid, exclusieve sauzen en verrassende toppings.
-       Langzaam gegaard gerookt buikspek, geportioneerd en krokant afgegrilled.
-       USA gekruide Hamburgers op een heerlijk broodje en verrassende garnituren / groenten.
Deze vielen erg in de smaak bij de gasten. Halverwege het jaar is het assortiment uitgebreid met o.a. een broodje op appelhout gegaarde pulled
pork (ook op frietje te krijgen) met garnituren die het broodje echt af en bijzonder maken.
Warme Nacho’s met frisse garnituren zoals : Maïs, tomaten salsa, creme fraish, jalapenos, lente ui, bieslook, gesmolten cheddar vonden ook
gretig aftrek dit seizoen.

Ook doen wij particuliere feesten met buffetten, catering, luxe hapjes of luxe bbq's, bedrijfsfeesten, bruiloften of andere jubilea.
Als er iets te vieren valt mag er lekker en bijzonder gegeten worden, en daar helpen wij graag aan mee.

Mvg Stijn Bilstra
EetfeStijn
Gorinchem
info@foodtruckeetfestijn.nl 
www.foodtruckeetfestijn.nl 
www.facebook.com/eetfestijn 
@eetfestijn (instagram)